Målning av fönster och snickerier
Vi målar och lackar innerdörrar, lister och fönster för att återställa dem till nyskick.
Kostnadsfri offert
måla om dina fönster
En annan investering i din fastighet som betalar av sig på både lång och kort sikt
Kostnadsfri offert
RIVNING
Rivning eller sanering? Vi tar även de "svåra" jobben!
Vi river snabbt och effektivt
Kostnadsfri offert
måla om huset
Även i det här fallet är det säkrast att vara ute i god tid – vänta inte för länge så att du måste byta ut panelen.
Kostnadsfri offert
inomhusmålning & tapetsering
Vi har kunskapen och expertisen inom målning och tapetsering av lägenheter, hus, kontor butiker m.m.
Kostnadsfri offert
plåtmålning
Vi har genom åren målat otaliga plåttak, hängrännor samt stuprör.
Kostnadsfri offert

Målning av fönster och snickerier

Vi målar och lackar innerdörrar, lister och fönster för att återställa dem till nyskick. Våra målare är duktiga på att se vilken originalkulör som använts och anpassar målningen efter övrigt måleri. Att måla snickerier och fönster är ett delikat arbete som kräver en van hand, annars är det lätt att det blir ränder och märken i färgen. Självklart kan du prova att måla på egen hand men för ett perfekt resultat är det bättre om du kontaktar en professionell målare. Vi har även tillgång till exakt rätt verktyg och material av bästa kvalitet vilket bidrar till ett imponerande resultat.
Köksunderhåll och behandling av våtrum är ett par av våra andra kompetensområden. Det är många olika detaljer att tänka på i en bostadsrenovering, men vi hjälper er att bringa ordning i tillvaron med rätt hantverkare på rätt plats.

 

Vi kan även erbjuda rådgivning för era måleriprojekt så att allt går rätt till redan från början. Då utgår vi från era behov och planer och kan därefter ge tips på bland annat färg och material. Kontakta oss för att boka in en inspektion där våra hantverkare går genom din bostad på plats för att kunna komma med skräddarsydda förslag på åtgärder.
För att kunna leverera det absolut bästa slutresultatet arbetar vi alltid mycket med det grundläggande. Det innebär att vi bland annat skrapar, slipar och spacklar inför målningsarbetet innan vi sätter igång med själva målandet för att slutresultatet alltid ska vara perfekt.
Att anlita ett proffs innebär också att arbetet utförs efter konstens alla regler. Vi ser till att underarbetet utförs grundligt och utan kompromisser, något som behövs för att garantera ett jämnt och snyggt resultat när man målar över en äldre yta. För att t.ex. undvika att en gammal tapet lämnar misshagliga spår efter sig som bubblor, kan man behöva riva den grundligt, sätta väv eller liknande innan den nya ytan kommer på. 

SNICKERIARBETE

Proffssnickeri skapar exklusiva lösningar för alla typer av budgetar. I offentliga miljöer skapas interiörer hos företag som vill satsa på sin arbetsmiljö. Framförallt handlar det om hotell-, restaurang, butiks- och kontorsmiljöer, men det kan även vara på andra platser. I privata hem skapas bland annat garderobs, köks- och badrumsinredningar liksom hallmöbler.

VI ERBJUDER ALLA FORMER AV SNICKERITJÄNSTER I STOCKHOLM

Vi har stor flexibilitet och många goda samarbetspartners och kan därmed skapa helhetslösningar samt komplettera snickeriarbeten med inredningsdetaljer, smidesarbeten, glasentreprenader och mycket annat.

Du som kund kan få hjälp med alla typer av arbeten, både om du redan från början har klart för dig hur allt ska vara eller om du vill ha vägledning från början till att projekt är färdigt.

Måla om dina fönster

en annan investering i din fastighet som betalar av sig på både lång och kort sikt. I vissa fall är det en absolut nödvändighet – om färgen börjat släppa på dina fönster är en ommålning en akut åtgärd för att minimera risken för röta. Om du väntar för länge med att måla om dina fönster riskerar du att bli tvungen att byta ut dem helt och hållet, vilket naturligtvis är ett avsevärt dyrare projekt än att ”bara” måla om dem. Vi kan fönstermålning och använder produkter som garanterar lång hållbarhet. När vi målat dina fönster håller de sig i utmärkt skick under mycket lång tid framöver och är ett bekymmer mindre att fundera över.  

Måla om huset

Även i det här fallet är det säkrast att vara ute i god tid – vänta inte för länge så att du måste byta ut panelen. Vi kan hjälpa dig även med målning av ytterväggarna. Med hjälp av rätt verktyg och maskiner gör vi ett snabbt, säkert och effektivt jobb, vilket resulterar i bra priser för dig.  

inomhusmålning & tapetsering

Vi har kunskapen och expertisen inom målning och tapetsering av lägenheter, hus, kontor butiker m.m. Vi hjälper till vid val av kulör och tapeter samt trendsättning om så önskas. För bästa resultat går vi gemensamt igenom krav på kvalitet så som underbehandlingar, material och utförande. 

plåtmålning

Vi har genom åren målat otaliga plåttak, hängrännor samt stuprör.
Här är underarbetet på till exempel takmålning ihop med väderlek oerhört viktigt. Vi hjälper er alltid att välja rätt färgsystem. 

fasadtvätt

Genom skonsam rengöring förlänger vi byggnadens livslängd.
Vid fasadtvätt gäller det att tvätta rent fasader från trafiksmuts, sot, oljehalter och fett, alg- och mossbeväxtning, allt detta utan att skada ytans patina. Därför använder vi oss utav tvättmedel som är skonsamt för fasaden så att den inte förstörs. Genom att hålla fasaden ren så ökar livslängden av fasaden, detta då smuts kan hindra fasadens möjligheter att andas och att ytans PH-värde minska, vilket medför att fasaden vittrar sönder.  

Fasadtvätt förebygger framtida skador

Det finns många faktorer som kan vara avgörande till att en fasaden på fastigheten blir smutsig. Allt från väder & vind som med åren sätter sig och ger en smutsig utsida till glada, lekande barn som sparkar boll mot husfasaden. Vad det än kan vara som gör att din fasad blivit smutsig så hjälper vi dig att göra fasaden ren igen. Med hjälp av vår fasadtvätt löser vi upp hårt smuts och når ett fint resultat. Fasadtvätt gör inte bara utsidan vacker utan förebygger även framtida skador. Det genom att smutsen inte får möjlighet att tränga djupare in fasaden och på så sätt öka risken till större problem längre fram. Med andra ord är det alltid en god idé att genomföra en fasadtvätt i Stockholm. Genom att hålla fasaden ren och fin ökas husets värde och framtida problem undviks.